Lidmaatschap RV & PC Wolfslaar en KNHS

Iedereen die KNHS-wedstrijden wil gaan rijden, moet lid zijn van een rijvereniging (of een stalovereenkomst hebben op een FNRS bedrijf). Zo kun je lid worden van onze rijvereniging, RV & PC Wolfslaar! Hiermee word je dan ook lid van de KNHS. In principe kan iedereen die een eigen paard of pony tot zijn beschikking heeft lid worden. Als je begint met het rijden van officiële KNHS-wedstrijden komen hier een aantal verplichtingen bij kijken, zowel op financieel gebied als een aantal andere verantwoordelijkheden:

Als je lid wilt worden van RV & PC Wolfslaar, dan kun je je aanmelden via het secretariaat door een mail te sturen naar rijverenigingwolfslaar@live.nl. Vervolgens krijg je dan per mail een inschrijfformulier toegestuurd. De rijvereniging meldt je vervolgens aan bij de KNHS, waarmee je dan ook lid bent van RV & PC Wolfslaar. Je krijgt hiervan een bevestiging van de KNHS.

Wij organiseren als vereniging zelf ook diverse KNHS-wedstrijden waar je aan deel kunt nemen. Kijk hiervoor op onze wedstrijdagenda.

N.B. Je kunt lid worden bij ons met een paard of pony.

Afmelden (LET OP! VÓÓR 25 NOVEMBER)

Mocht je je willen afmelden en/of bij de KNHS dan dien je ons een mail te sturen. Wij melden je dan af bij de KNHS en bij onze vereniging. Ook indien je bijvoorbeeld naar een andere rijvereniging wil overstappen, dien je je eerst bij ons af te melden. Wij geven dit dan ook door aan de KNHS. Deze afmelding dient VÓÓR 25 november binnen te zijn, anders word je lidmaatschap automatisch verlengd en moet je de kosten voor het daarop volgende jaar gewoon weer betalen. Geef het bij voorkeur vóór uiterlijk 20 november per mail door aan ons (rijverenigingwolfslaar@live.nl), zodat je zeker bent dat je op tijd bent met afmelden. Als je afmelding is verwerkt, krijg je een bevestiging van de KNHS. Deze dien je voor je eigen administratie goed te bewaren. Dit geldt ook voor het afmelden van je startpas. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor!

Meer informatie

Wil je meer algemene informatie over het aan-/ afmelden of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op of met de KNHS servicedesk (0577-408300/ servicedesk@knhs.nl). Mocht je geïnteresseerd zijn in de statuten van de vereniging dan zijn deze op te vragen bij het bestuur.