De kosten waar je mee te maken krijgt, zijn hieronder weergegeven. Na je aanmelding krijg je een factuur thuisgestuurd, waarin onderstaande kosten in rekening worden gebracht. De kosten kun je binnen 14 dagen overmaken op IBAN nummer NL 90 RABO 01292 55 785 t.n.v. R.V. Wolfslaar.

Kosten 2018
Contributie RV & PC Wolfslaar (per jaar) € 40,-
Contributie KNHS € 25,-
Totaal € 65,-

Als je officiële KNHS-wedstrijden wil gaan rijden dan moet je een startpas hebben. Dit regel je zelf via ‘Mijn KNHS’. Naast de ‘gewone’ startpas  die 12 maanden geldig is(€ 114,75), is er ook de mogelijkheid om een startpas aan te vragen voor een dag € 19,-), week (€ 28,50) of voor een maand (€ 47,75).

Je ontvangt van de KNHS zelf een factuur aangaande de kosten voor de startpas(sen). Tevens ontvang je van ons een rekening betreffende de contributie aan ons en die aan de KNHS (€ 65,-), omdat je lid bent. Naast bovengenoemde financiële verplichtingen, zijn er nog een aantal aspecten waarmee je rekening dient te houden. Zo moet je voor het inschrijven bij wedstrijden ook per proef een bedrag betalen. Dit is verschillend per wedstrijd, afhankelijk van de rijvereniging, klasse e.d.  Het inschrijfgeld bij de wedstrijden van RV en PC Wolfslaar bedraagt voor paarden € 15,00  en pony’s € 10,- per proef. Leden mogen de 2e proef gratis rijden bij het inschrijven voor 2 proeven op onze thuiswedstrijden die door de vereniging worden georganiseerd.

Voor meer informatie over de tarieven van de KNHS verwijzen we je naar de tarievenlijst KNHS .